dimecres, 21 de novembre del 2012

El llenguatge de la Dansa

L'última entrada la vaig dedicar a parlar sobre la síntesi del llibre "Com parlar bé en públic" i també, vaig nombrar una sèrie de punts (decàleg) que considerava molt importants a l'hora de presentar un discurs. És per això que avui parlaré de la presentació del meu treball d'Identitat i Territori "El llenguatge de la Dansa", el qual he compartit amb la meva companya Andrea Pulido.

El tema que vam escollir va ser "El llenguatge de la Dansa", amb la finalitat de fer arribar a tots els nostres companys una perspectiva diferent sobre el ball. Nosaltres no volíem que el nostre treball es convertís en un treball típic i tòpic sobre el ball, per aquest motiu ens vam voler centrar en allò que expressa i transmet el ball.

Els diferents punts que apareixen en la nostra presentació, resumits són:

 - Què és la dansa? de manera breu i sintetitzada.
- Tipologies. Vam parlar-ne dels quatre estils que més ens agraden a nosaltres, ja que hi existeixen moltíssims més.
- L'educació en la dansa.
- Vam presentar unes entrevistes fetes a una noia de 23 anys i una nena de 5 anys per poder veure les diferents concepcions que es tenen sobre la dansa, i també comparar les respostes segons l'edat.


A continuació us mostraré la nostra presentació realitzada amb Prezi, el qual vàrem aprendre a utilitzar durant les sessions de Gitic.



Els punts del decàleg del llibre Com parlar bé en públic, m'han servit a l'hora de preparar-me aquesta exposició. També, he de dir que si penses en aquests punts essencials la teva exposició millora en gran percentatge.

Espero que us hagi agradat, ens veiem en la propera entrada!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada