dimarts, 25 de setembre de 2012

Google Chrome

A començament de curs se'ns va fer present el navegador Google Chrome, el qual fins ara hem utilitzat per a qualsevol tasca de la matèria Gitic. 

El Google Chrome és un navegador web de codi obert desenvolupat per Google. L'objectiu de Google Chrome és aconseguir un navegador amb una interfície senzilla  i una bona estabilitat, velocitat i seguretat. També, aquest navegador es caracteritza per la seva rapidesa i la seva capacitat de personalització, ja que pots dissenyar el teu propi Chrome, personalitzant-lo amb temes molt diversos. A més, amb aquest navegador es pot sincronitzar un compte de correu personal, en el qual pots emmagatzemar tot allò que vulguis i allà on obris el teu compte Chrome  apareixerà la teva pantalla personalitzada amb totes les teves aplicacions.

Google Chrome també es caracteritza per la quantitat d'aplicacions, sobre tot d'ús docent, que té. Com per exemple: Zoho Challenge, Dropbox, Cacoo, Typing Club, etc.
En la meva opinió, aquest navegador aporta tots aquells elements que feien falta a altres, ja que penso que tot el que vulguis aquí ho trobaràs. Desconeixia molts dels aspectes que pots treballar amb aquest navegador i gràcies a la sessió de Gitic he après moltíssimes coses més.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada